Tuesday, December 21, 2021

Tietoa rotujen välisestä deittailusta

Tietoa rotujen välisestä deittailusta



Mutta ensin heidän oli voitettava kiihkoilun aalto, jonka heidän kiistanalainen avioliittonsa aiheutti. Näitä suhteita leimasi etnisten ryhmien välisten jännitteiden lisääntyminen, vaikka tällaisten ammattiliittojen todellinen vaikutus on edelleen tutkijoiden ja historioitsijoiden keskustelunaihe, tietoa rotujen välisestä deittailusta. Mikä treffisivusto on paras vakaville ihmissuhteille? Heidän baltin kielensä on erittäin arkaainen ja konservatiivinen ja lähempänä klassista tiibetiä kuin muut tiibetin kielet. Osa 18 Cross-Cultural Perspectives on Women kuvitettu toim. Basterit muodostavat erillisen etnisen ryhmän, jota joskus pidetään maan värillisen väestön alaryhmänä. Kun monet ihmiset ajattelevat rotujenvälistä deittailua, he ajattelevat mustaa naista ja tietoa rotujen välisestä deittailusta valkoinen mies tai päinvastoin.





Avioliitto, rotujenvälinen



Yli 2 rotujenvälistä treffisivustoa ja vain yksi sinä. Joten kuinka voit tietää, mikä treffisivusto johtaa sinut rakkauteen? Onko se rotujenvälinen seurustelu vai rotujenvälinen amor? Mikä rotujenvälinen treffisivusto on sinulle paras löytääksesi tuon mustan, valkoisen, latino- tai aasialaisen sinkun? Tutustu alla oleviin kokeiltuihin ja todellisiin online-treffipalveluihin saadaksesi selville. Tervetuloa sivuillemme! Jos olet kiinnostunut tapailemaan eriväristä henkilöä verkossa, sinun pitäisi tietää, että olemme paras verkkoresurssi.


Kun selaat verkkosivustomme sisältöä, tietoa rotujen välisestä deittailusta, saat sisäpiirin parhailta rotujenvälisiltä treffisivustoilta. Tutkijamme tutustuivat suosituimpiin treffisivustoihin ja jakoivat sitten tietoa parhaista rotujenvälisistä treffisivustoista. Verkkoturvallisuus oli tärkeä kohta analyysissämme. Olemme myös täällä tarjotaksemme hyödyllisiä neuvoja siitä, miten saat kaiken irti tämäntyyppisestä treffeistä. Jotkut artikkeleistamme esimerkiksi auttavat sinua lähestymään mahdollisia kumppaneita verkossa ja nauttimaan onnistuneista treffeistä heidän kanssaan todellisessa maailmassa.


Rotujenvälisillä treffisivustoilla. com, uskomme rotujenvälisten treffien voimaan. Rakastamme sitä tosiasiaa, että tämäntyyppinen deittailu on niin suosittua nykyään. Ihmiset pääsevät rotujenvälisille treffisivustoille keskustellakseen suosikkijäsentensä tai -tilaajiensa kanssa.


Tämä tarkoittaa, että tuemme sitä seurustelutyyppiä, josta pidät eniten. Tavoitteemme on helpottaa rotujenvälisten treffien löytämistä tietoa rotujen välisestä deittailusta jotka ovat hyvämaineisia ja edullisia, on jopa ilmaisia ​​rotujenvälisiä treffisivustoja!


ja suunniteltu auttamaan sinua löytämään monia treffikumppaneita tai sen erityisen henkilön, jonka tapaamisesta olet aina haaveillut! Halusitpa sitten satunnaisia ​​treffit tai sielunkumppanin, tulet huomaamaan, että rotujenvälisten treffisivustojen arvostelut auttavat sinua valitsemaan parhaan rotujenvälisen treffisivuston verkossa. Jos olet kiinnostunut miehistä tai naisista tai molemmista muista roduista tai vetoaa erityisesti yhteen rotuun, tietoa rotujen välisestä deittailusta, sinun pitäisi tietää, että haluamaasi tyyppiin sopivien rakkausintressien kohtaaminen on helppoa, tietoa rotujen välisestä deittailusta, tietoa rotujen välisestä deittailusta niin kauan kuin osallistut online-treffiin Isossa-Britanniassa.


Miehen tai naisen kumppanin löytäminen on helppoa, ja rotujenväliset treffisivustot tarjoavat suoran pääsyn heidän yhteisöönsä. Asiat ovat hyvin yksinkertaisia; sinun tarvitsee vain kirjautua palveluun ja löydät kenet haluat helposti ja nopeasti.


Miljoonat onnelliset ihmiset kaikkialla maailmassa tapasivat toisen puolisonsa ja heistä tuli pareja, tietoa rotujen välisestä deittailusta, ystäviä tai jopa johtanut avioliittoihin, suhteisiin tai ystävyyteen. Tulet huomaamaan, että suosituimmat rotujenväliset treffisivustot tarjoavat hämmästyttävän valikoiman.


Hyväkuntoiset, viehättävät miehet ja naiset käyttävät näitä alustoja, koska ne auttavat heitä haaroittumaan ja tapaamaan ihmisiä, joita he eivät ehkä törmää omilla asuinalueillaan. Itse asiassa, tietoa rotujen välisestä deittailusta, kaikenmuotoiset ja -kokoiset ihmiset käyttävät rotujenvälistä deittailua tietoa rotujen välisestä deittailusta nauttiaksesi pienestä flirttailusta, romantiikasta ja rakkaudesta. Me kaikki haluamme tuntea olevansa erityisiä. Kiireinen elämäntapamme vaikeuttaa kuitenkin usein uusien ihmisten tapaamista.


Nettitreffailu tekee kaikesta helpompaa! Nyt kun tiedät enemmän verkkosivustostamme ja siitä, mitä varten olemme täällä, miksi et katso arvosteluihimme rotujenvälisistä treffisivustoista Isossa-Britanniassa? Annamme sinulle sisäpiirin tietoa arvostetuimpien online-treffialustojen eduista. Keskustelemme esimerkiksi niiden pääominaisuuksista ja niiden eduista ja haitoista. Reilut ja tasapainoiset arvostelumme on suunniteltu kouluttamaan ja inspiroimaan.


Keskustelemme jopa verkkosivustoista, jotka suorittavat taustatarkistuksia ja ottavat turvallisuuden erittäin vakavasti. Kun luet niitä, löydät varmasti online-treffisivuston, joka sopii sinulle täydellisesti tietoa rotujen välisestä deittailusta. Jos olet tuntenut olosi yksinäiseksi ja haluat tuoda tietoa rotujen välisestä deittailusta romanttinen ilo ja jännitys takaisin elämääsi, sinun pitäisi tietää, että oikean alustan löytäminen rotujenvälisille treffeille on loistava tapa hallita ja parantaa elämääsi.


Nämä sivustot tuovat ihmiset yhteen, tietoa rotujen välisestä deittailusta. Todennäköisesti joku, joka sopii sinulle täydellisesti, on tällä hetkellä USA:n tai Iso-Britannian rotujenvälisellä deittisivustolla ja toivoo, että kaltainen henkilö lähettäisi virtuaalisen silmäniskun tai viestin.


Mustat miehet, mustat naiset, valkoiset miehet ja valkoiset naiset etsivät toisiaan ja aloittavat suhteen jonkun kanssa, aivan kuten sinä!


Meillä on jopa jäseniä, jotka ovat kiinnostuneita yksinomaan kristillisistä treffeistä! Kello tikittää ja aika kuluu, joten valitse seuraava siirtosi viisaasti! Mustavalkoiset ihmiset osallistuvat useimmille näistä verkkosivustoista. Sinkku miehet ja naiset ovat osa käyttäjistä, jotka auttavat luomaan tuhansia menestystarinoita, jotka vahvistavat monikulttuurisen treffien voimaa! Jokaisella tällä sivustolla on tuhansia käyttäjiä, jotka liittyvät ilmaiseksi ja sen jälkeen tietoa rotujen välisestä deittailusta he voivat löytää todellisen rakkautensa.


Joten, mitä sinä odotat? Olet vain muutaman askeleen päässä online-treffikokemuksesi aloittamisesta ja sinkkujen löytämisestä, jotka etsivät samanlaista henkilöä kuin sinä! Käytä verkkosivustoamme löytääksesi parhaan rotujenvälisen treffisivuston verkossa. Valmista sitten lisää mausteita ja ihmeitä elämääsi! Käyttäjille on tarjolla monia mahtavia ilmaisia ​​rotujenvälisiä treffisivustoja, jotka tarjoavat heille mahdollisuuden selata profiileja ilmaiseksi.


Paras valinta riippuu käyttäjän yksilöllisistä mieltymyksistä. Rotujenvälinen deittailu tarkoittaa parisuhdetta, kumppanuutta tai avioliittoa kahden vastakkaiseen rotuun kuuluvan henkilön välillä. Esimerkiksi aasialaisen naisen, joka seurustelee mustan miehen kanssa, katsotaan seurustelevan rotujenvälisesti. On monia treffisivustoja, jotka tarjoavat jäsenille ilmaisia ​​mahdollisuuksia selata profiileja.


Kilpailu online-treffimarkkinoilla varmistaa, että käyttäjillä on aina valinnanvaraa. Rotujenvälinen avioliitto voidaan määritellä eri rotuun kuuluvan miehen ja naisen väliseksi liitoksi. Tämä tarkoittaa, että pari, joka koostuu mustasta miehestä, joka on naimisissa valkoisen naisen kanssa, olisi osa tietoa rotujen välisestä deittailusta avioliitto, tietoa rotujen välisestä deittailusta.


Nykyaikaisessa online-treffiteollisuudessa on monia treffisivustoja, jotka ovat ihanteellisia vakavaa suhdetta etsiville. Tarjoamme sinulle joukon valinnan, kun haluat löytää sivuston, joka tarjoaa sinulle elinikäisen onnellisuuden ja romantiikkaa. On monia treffisivustoja, jotka tarjoavat ilmaisen palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat selata tuhansia ja tuhansia käyttäjäprofiileja.


Sen tunnistaminen, maksaako deittisivustosta vai ei, on jokaisen käyttäjän oma asia. Päivitystarjousten edut voivat olla varsin edullisia niille, jotka haluavat edelleen parantaa mahdollisuuksiaan löytää rakkautta verkossa. Koska siellä on niin monia treffisivustoja, on joskus vaikea tunnistaa, mitkä niistä todennäköisesti johtavat treffimenestykseen. Parhaat ovat yleensä ne, joilla on suuri määrä menestystarinoita, jotka osoittavat menestyksensä.


Esimerkiksi Interracial Dating Centralilla ja eHarmonylla on blogissaan tuhansia menestystarinoita, jotka ovat peräisin yli vuosikymmenen takaa tietoa rotujen välisestä deittailusta osoittaa käyttäjille sivustolleen liittymisen tehokkuuden. Kaikki riippuu siitä, mitä etsit. Tinderin kaltaisia ​​sivustoja on luultavasti parasta välttää, kun taas rotujenvälisten treffien kaltaiset erikoissivustot tuottavat todennäköisesti enemmän menestystä.


Vaikka monet osavaltiot olivat päättäneet laillistaa rotujen väliset avioliitot kauan ennen tätä tuomioistuimen päätöstä. Vaikka korkein oikeus päätti, että sekaannustavastaiset lait olivat perustuslain vastaisia, Alambama vei siihen asti, kunnes se muutti perustuslakiaan tämän tuomion mukaiseksi. Kesäkuu oli päivämäärä, joka vuosikymmeniä kestäneen apartheidin jälkeen, tietoa rotujen välisestä deittailusta, avioliittokielto eri rotuihin kuuluvien ihmisten välillä kumottiin lopulta.


Valtion kiellot rotujen väliselle avioliitolle poistettiin, kun korkein oikeus julisti, että eri etnisistä taustoista olevien ihmisten avioliittokielto oli perustuslain vastainen. Rotujen väliset suhteet voidaan määritellä sellaisiksi, jotka tapahtuvat kahden eri etnisestä taustasta tulevan ihmisen välillä. Sekalaistaminen tarkoittaa lakeja, jotka on suunniteltu estämään eri etnisistä taustoista olevien jäsenten väliset liitot, tietoa rotujen välisestä deittailusta.


Sekakunta voidaan määritellä eri roturyhmiin kuuluvien ihmisten risteytykseksi. Etusivu Tietoja meistä Blogi Ehdot Tietosuojakäytäntö Ota yhteyttä. Etusivu Tietoja meistä Blogi Ota yhteyttä. Parhaat rotujenväliset treffisivustot Get the Inside Scoop -sivustolla.


Yksi parhaista treffisivustoista koulutetuille sinkkuille Löydä oikea treffisivusto nyt. Sekoittele muiden rotujen kanssa verkossa. Luo profiilisi ja tapaa ihmisiä eri roduista. Mikä on paras ilmainen rotujenvälinen treffisivusto?


Mitä rotujen välinen deittailu tarkoittaa? Mitkä treffisivustot ovat ilmaisia? Mitä rotujenvälinen avioliitto tarkoittaa? Mikä treffisivusto on paras vakaville ihmissuhteille? Mitkä treffisivustot ovat täysin ilmaisia? Pitäisikö minun maksaa tietoa rotujen välisestä deittailusta treffisivusto? Mitkä treffisivustot todella toimivat? Mikä on paras treffisivusto yli 40-vuotiaille? Tietoa rotujen välisestä deittailusta tuliko rotujenvälinen tapailu lailliseksi? Milloin rotujen välinen avioliitto laillistettiin Alabamassa?


Milloin rotujen välinen avioliitto laillistettiin Etelä-Afrikassa? Milloin rotujen välinen avioliitto laillistettiin Floridassa? Mikä on tietoa rotujen välisestä deittailusta rotujen välisten suhteiden määritelmä? Kuinka monta prosenttia avioliitoista on rotujenvälisiä?? Mitä sekaantumisen estäminen tarkoittaa?





treffisivusto 14-vuotiaille



Hän luopui nopeasti englantilaisista tottumuksistaan ​​ja vaatekaappistaan ​​ja korvasi ne nutch-juhlilla ja Mughal-tyylisillä asuilla. Kun hän syventyi kulttuuriin, Kirkpatrick kääntyi islamiin ja meni naimisiin Khair un-Nissan, Hyderabadin pääministerin teini-ikäisen tyttärentyttären kanssa.


Kalkutassa syntyi nopeasti julkinen raivo, koska avioliitto oli rotujen välinen. Kun imperialismi pyyhkäisi Intian halki, liitosta tuli entistä enemmän tabu, etenkin koska Kirkpatrick oli korkein virkamies, joka ei ole vielä ollut mukana tämän tyyppisessä avioliitossa. Kuultuaan skandaalista Intian vastanimitetty kuvernööri Lord Rickard Wessesley kutsui Kirkpatrickin Kalkuttaan, jossa tämä sai nuhteen ja erotettiin virastaan.


Hän sai kaksi lasta vaimonsa kanssa. Muutamaa vuotta myöhemmin Kirkpatrick päätti, että hänen lapsensa pitäisi lähettää Englantiin kouluun ja saada kristittyjä nimiä. He eivät koskaan palanneet Intiaan. Välittömästi heidän lähdön jälkeen hän nousi kuumeeseen ja kuoli noin Khair un-Nissa kuoli luonnollisiin syihin vasta muutamaa vuotta myöhemmin. Huolimatta rotujenvälisten avioliittojen lisääntyneestä hyväksymisestä kaikkialla Yhdysvalloissa, vuonna New Yorkin pormestariksi valittu Bill de Blasio on ensimmäinen valkoinen virkamies, joka on valittu merkittävään virkaan musta puoliso rinnallaan.


McCraylla odotetaan olevan tärkeä rooli de Blasion hallinnossa. Vaikka mielipidemittaukset osoittavat, että rotujenväliset avioliitot hyväksytään yhä enemmän kaikkialla Yhdysvalloissa, osa paheksunnasta on edelleen selvää: Cheerios-mainos, jossa esiintyi kaksirotuinen perhe, herätti Youtubessa niin paljon rasistisia huomautuksia, että kommentit piti poistaa käytöstä. Monet juhlivat de Blasion avioliittoa toisena merkittävänä virstanpylväänä ja toivovat, että se auttaa torjumaan rasismia, joka edelleen vallitsee maassa, joka pyrkii jatkuvasti vaalimaan tasa-arvon kulmakiviarvoaan.


Rotujenväliset suhteet, jotka muuttivat historiaa. Mildred ja Richard Loving Vastaavioituneet Richard ja Mildred Loving nukkuivat sängyssä 11. heinäkuuta, kun kolme aseistautunutta poliisia ryntäsi huoneeseen. Ruth Williams Khama ja Sir Seretse Khama Opiskellessaan lakikoulua Englannissa Ruth tapasi Sir Seretse Khaman ja sitten prinssi Seretse Khaman, Bamangwato-heimon päällikön, josta tuli Botswanan ensimmäinen presidentti Arcadio Huangissa ja Marie-Claude Regnierissä. 1700-luvulla eurooppalaiset tutkijat edistyivät valtavasti kiinan kielen ja kulttuurin ymmärtämisessä.


Kuva: Louis ja Louisa Gregory. James Achilles Kirkpatrick ja Khair un-Nissa James Kirkpatrick oli East India Companyn korkea-arvoinen diplomaatti, joka kiehtoi indo-persialaista kulttuuria matkustaessaan Intiaan imperialistisilla aikeilla. Bill de Blasio ja Chirlane McCray Huolimatta rotujenvälisten avioliittojen lisääntyneestä hyväksymisestä kaikkialla Yhdysvalloissa, vuonna New Yorkin pormestariksi valittu Bill de Blasio on ensimmäinen valkoinen virkamies, joka on valittu merkittävään virkaan musta puoliso rinnallaan.


Oletko visuaalinen oppija? Lataa ja jaa infografiikka suhteista, jotka ovat muuttaneet historiaa. Haluta lisää? Vieraile Listversen 10 kiehtovassa rotujenvälisessä suhteessa HIstoryssa.


Jotkut heistä asettuivat myös Britanniaan ja ottivat paikalliset brittivaimot. Assamissa paikalliset intialaiset naiset menivät naimisiin useiden kiinalaisten siirtolaisten kanssa Britannian siirtomaa-aikoina, niin että Assamissa olevia kiinalaisia ​​oli vaikea erottaa paikallisista heidän internoituessaan sodan aikana, ja suurin osa näistä kiinalaisista Assamissa. olivat naimisissa intialaisten naisten kanssa, ja osa näistä intialaisista naisista karkotettiin Kiinaan aviomiehineen.


1800-luvulla, kun British Straits Settlement kuljetti kiinalaisia ​​vankeja vankilaan Intiaan, kiinalaiset miehet asettuivat vapautumisensa jälkeen Nilgiri-vuorille lähellä Naduvattamia ja menivät naimisiin tamiliparaijalaisnaisten kanssa sekoittaen heidän kanssaan kiinalais-tamililapsia.


Edgar Thurston dokumentoi ne. Edgar Thurston kuvasi kiinalaisten miesten siirtokuntaa tamilivaimoineen ja -lapsineen: "Pysähtyessäni hiljattain suoritetun antropologisen tutkimusmatkan aikana Nilgirin tasangon länsipuolella, hallituksen Cinchona-viljelmien keskellä, törmäsin pieneen kiinalaisten asutus, jotka ovat kyykkyneet muutaman vuoden Naduvatamin ja Gudalurin välisten kukkuloiden rinteillä ja kehittyneet tamilipaarianaisten kanssa solmitun "avioliiton" seurauksena siirtomaaksi, joka ansaitsee rehellisen toimeentulon viljelemällä vihanneksia ja viljelemällä kahvia. pienessä mittakaavassa ja lisäävät tulojaan näistä lähteistä lehmän taloudellisilla tuotteilla.


Suurlähettiläs lähetettiin tähän pienoiskokoiseen kiinalaiseen tuomioistuimeen ehdottamaan, että miehet vastineeksi rahasta esittäytyisivät minun eteeni mittaamaan heidän mittansa.


Vastaus, joka tuli takaisin, oli omalla tavallaan rodullinen hindujen ja kiinalaisten välillä. Ensiksi mainitun tapauksessa lupa käyttää ruumiinsa tutkimustarkoituksiin riippuu olennaisesti rahallisesta toimesta, jonka suuruus vaihtelee kahdesta kahdeksaan.


Toisaalta kiinalaiset, vaikka he olivat köyhiä, lähettivät kohteliaan viestin, että he eivät vaatineet rahallista maksua, mutta olisivat täysin iloisia, jos antaisin heille muistoksi kopiot heidän valokuvistaan. Lasten väri liittyi lähemmin isän keltaiseen sävyyn kuin äidin tummaan sävyyn; ja semimongoliperhe paljastui vinoissa silmissä, litteässä nenässä ja yhdessä tapauksessa näkyvästi näkyvässä poskiluissa.


Yhä useampi ei-tiibetiläinen muslimimies menee naimisiin Ladakhi-tiibetiläisten buddhalaisten naisten kanssa Ladakhissa. Baltistanin Baltistanissa Pakistanissa ja Kargilissa Intiassa ovat tiibetiläisten buddhalaisten jälkeläisiä, jotka kääntyivät islamin Noorbakshia-lahkoon. Ajan myötä suuri osa kääntyi shiialaiseen islamiin ja muutama sunnimuslamiin.


Heidän baltin kielensä on erittäin arkaainen ja konservatiivinen ja lähempänä klassista tiibetiä kuin muut tiibetin kielet. Baltit puhuvat konservatiivista tiibetiläistä murretta Pohjois-Pakistanissa, Baltistantissa. Useimmat muut tiibetiläiset murteet menettivät klassiset tiibetin konsonanttijoukot, jotka ovat säilyneet baltissa. DNA-testaus paljasti kuitenkin, että vaikka tiibetiläinen mtDNA muodostaa suurimman osan baltin naissyntyvistä, baltin isän syntyperheellä on ulkomaisia ​​Lähi-idän Y-haploryhmiä, jotka eivät ole tiibetiläistä alkuperää.


Virallisten tietojen mukaan vietnamilaisten miesten ja ranskalaisen naisen avioliitoista, oli naimisissa virallisesti ja parit asuivat yhdessä ilman ranskalaisen vanhemman suostumusta ja ilman Ranskan viranomaisten hyväksyntää. Ensimmäisen maailmansodan aikana Ranskassa palveli sotilaita Brittiläisestä Intiasta, [] suuri määrä sotilaita ranskalaisesta Pohjois-Afrikasta [] ja 20 työmiestä Etelä-Afrikasta [].


Suuri osa Ranskan miesväestöstä oli lähtenyt sotaan jättäen jälkeensä ylimääräiset ranskalaiset naiset, [] joista monet loivat rotujenvälisiä suhteita ei-valkoisten, pääasiassa intialaisten [] [] ja pohjoisafrikkalaisten sotilaiden kanssa. Toisaalta hindujen sotilaita Ranskassa rajoitettiin intialaisen kastijärjestelmän perusteella. Eräiden historiallisten tutkimusten mukaan ranskalaiset eivät ole yhtä todennäköisiä ristiriitaisia ​​rotujenvälisten avioliittojen suhteen kuin muut kansat.


Erään tutkimuksen mukaan heidän elokuvahistoriansa tarkastelu on hyvä osoitus tästä. He näyttävät vähemmän ristiriitoja rotujen välisestä avioliitosta monissa kulttuurisesti merkittävissä elokuvissaan. Ei kuitenkaan tiedetä, onko tämä todella osoitus ongelman vähäisemmästä sosiaalisesta leimautumisesta vai pikemminkin tapa sivuuttaa ongelman leimaus kokonaan. Afrikassa ja Etelämerellä sijaitsevien saksalaisten siirtokuntien hallitukset asettivat kieltoja avioliittoon ei-eurooppalaisten kanssa 1900-luvun alussa.


Kun asiasta keskusteltiin Reichstagissa vuonna, tämä kielto hylättiin enemmistöllä ja vaadittiin kattavaa avioliittolakia katso saksalainen rotujenvälinen avioliittokeskustelu. Se ei kuitenkaan koskaan toteutunut, koska muutama vuosi myöhemmin alkoi ensimmäinen maailmansota. Natsi-Saksa otti vuonna Nürnbergin lait käyttöön, mukaan lukien Saksan veren ja kunnian suojelemista koskeva laki, joka kielsi saksalaisten väliset avioliitot sekä avioliiton ulkopuoliset suhteet mm.


rodullisesti samanlaisina pidetyt ihmiset, puhekielessä arjalaiset ja juutalaiset. Vaikka slaavit voitaisiin teoriassa laskea mukaan arjalaisiksi, [] natsi-Saksan oikeuskäytäntö koostui saksalaisten ja useimpien alistettujen slaavien tiukasta erottelusta ja ankarista rangaistuksista sekoituksesta, kuten Puolan säädökset rotujenvälisestä avioliitosta olivat olemassa jossain määrin kauden alkupuolella. Iberian historiaa, erityisesti islamilaista ajanjaksoa 800-1300-luvuilla ja varhaismodernia aikakautta, jolloin pohjoisafrikkalaista alkuperää olevat vähemmistöt asuivat Portugalissa ja Etelä-Espanjassa.


Brasilialaisen sosiologin Gilberto Freyren mukaan sekaantuminen oli yleistä Portugalin siirtomaissa, ja jopa tuomioistuin tuki sitä keinona lisätä vähäistä väestömäärää ja taata onnistunut ja yhtenäinen ratkaisu.


Niinpä uudisasukkaat vapauttivat usein afrikkalaisia ​​orjia vaimoiksi. Lapsille taattiin täysi Portugalin kansalaisuus edellyttäen, että vanhemmat olivat naimisissa. Joillakin entisillä Portugalin siirtomailla on suuria erirotuisia populaatioita, esimerkiksi Brasilia, Kap Verde, Mosambik, Itä-Timor, Macao ja São Tomé ja Príncipe.


Brasilian tapauksessa vaikutusvaltaiset José de Alencar O Guaranyn, Iraceman ja Ubirajaran "indianilaiset" romaanit menivät ehkä pidemmälle kuin muissa siirtomaissa ja puolsivat sekoittumista todellisen brasilialaisen rodun luomiseksi. Sekakunta oli edelleen yleistä Afrikassa, kunnes entiset Portugalin siirtomaat itsenäistyivät keskellä. Suurin osa islantilaisista on norjalaisten uudisasukkaiden ja Irlannista ja Skotlannista peräisin olevien kelttien jälkeläisiä, jotka tuotiin orjiksi asutusaikana.


Kuten muillakin miehitetyillä alueilla, islamilaisessa avioliittolaissa oli hyväksyttävää, että muslimimies meni naimisiin kristittyjen ja juutalaisten naisten kanssa Etelä-Italiassa, kun se oli islamilaisen hallinnon alaisena – nimittäin Sisilian emiraatissa ja, mikä tärkeintä, lyhytaikaisessa avioliitossa. asui Barin emiraatissa 700- ja 1000-luvuilla.


Tässä tapauksessa useimmat sekaavioliitot olivat Pohjois-Afrikan arabi- ja berberimiesten sekä paikallisten kreikkalaisten, roomalaisten ja italialaisten naisten välillä.


Tällaiset sekaavioliitot olivat erityisen yleisiä Sisilian emiraatissa, jossa eräs paikassa vieraileva kirjailija ilmaisi järkytyksestä, kuinka yleistä se oli maaseudulla. Lyhyen ajanjakson jälkeen, jolloin arabi-normannikulttuuri oli kukoistanut Sisilian Roger II:n aikana, myöhemmin Sisiliaan muuttaneet mantereitalialaiset vainosivat Sisilian muslimeja ja he tappoivat monia heistä; [] Myöhemmin jäännökset karkotettiin sisään Fredrik II:n vainon myötä, joka karkotti eloonjääneet muslimit Luceraan.


Maltalla naapurimaiden Sisilian ja Calabrian arabit ja italialaiset menivät naimisiin paikallisten asukkaiden kanssa, [] jotka polveutuivat foinikialaisista, kreikkalaisista, roomalaisista ja vandaaleista. Maltalaiset ovat jälkeläisiä tällaisista liitoista ja maltan kieli siculo-arabiasta. Toisinaan Italian kaupunkivaltioilla oli myös aktiivinen rooli arabien orjakaupassa, jossa maurilaiset ja italialaiset kauppiaat vaihtoivat toisinaan orjia.


Esimerkiksi kaksi tutkijaa ehdottaa, että Leonardo da Vincin äiti Caterina saattoi olla orja Lähi-idästä. Britannialla on pitkä historia etnisten avioliittojen välillä saarella asuneiden eri eurooppalaisten kansojen kesken, mukaan lukien keltti-, rooma-, viikinki-, anglosaksi- ja anglo-normanikansat.


Romanit saapuivat 1400-luvun lopulla. Saapuvat romanipaimentolaiset menivät naimisiin brittiväestön kanssa ja muodostivat erillisen yhteisön, joka tunnetaan nimellä Romnichal. Sekaavioliiton vuoksi Romnichaleja ei voi nykyään usein erottaa brittiläisestä valkoisesta väestöstä. Etnisten ryhmien välinen avioliitto alkoi esiintyä useammin Isossa-Britanniassa 1600-luvulta lähtien, jolloin Brittiläinen Itä-Intian yritys alkoi tuoda maahan monia intialaisia ​​tutkijoita, lascareja, palvelijoita ja työntekijöitä.


Sekalaisten sekaantumisen vastaisten lakien puute Britanniassa lisäsi tällaisten ammattiliittojen määrää. Pieni määrä etnisiin vähemmistöihin kuuluvia Britannian naisia ​​oli usein enemmän kuin "puolikastiin kuuluvien intiaanien" tyttäret, jotka syntyivät valkoisista äideistä ja intialaisista isistä, vaikkakin sekarotuperheet olivat vielä hyvin epätavallisia Britanniassa tähän aikaan.


Jotkut näistä miehistä menivät naimisiin brittiläisten työväenluokan naisten kanssa, minkä seurauksena Liverpoolissa syntyi useita brittiläisiä euraasialaisia ​​kiinalaisia. Kiinan luvut ovat 2, miehet ja naiset. Monet kiinalaiset miehet menivät naimisiin brittiläisten naisten kanssa, kun taas toiset pysyivät naimattomina, mahdollisesti elättäen vaimoaan ja perhettä kotiin Kiinassa. Toisen maailmansodan aikana —45 toinen Shanghaista peräisin olevien ja kantonilaista alkuperää olevien kiinalaisten merimiesten aalto meni naimisiin brittiläisten naisten kanssa.


Tietojen mukaan noin jotkut näistä miehistä olivat naimisissa brittiläisten naisten kanssa ja eläneet perheitä. Ensimmäisen maailmansodan päätyttyä Britanniassa oli huomattavasti enemmän naisia ​​kuin miehiä, [] ja merimiehiä Intian niemimaalta, Lähi-idästä ja Länsi-Intiasta oli yhä enemmän. Monet merimiehistä menivät naimisiin ja asettuivat asumaan paikallisten brittiläisten naisten kanssa, mikä johti jännitteisiin ja useisiin kilpailumellakoihin Cardiffissa, Lontoossa ja Liverpoolissa.


Miespuoliset maahanmuuttajat ja vierailijat Britanniaan ovat ajoittain menneet naimisiin brittiläisten naisten kanssa, erityisesti 1900-luvulla. Näitä ovat eteläaasialaiset lascarit ennen ensimmäistä maailmansotaa ja sen jälkeen, [] arabi- ja intialaiset siirtolaiset sotien välisenä aikana, [] afroamerikkalaiset maantieteelliset merkinnät toisen maailmansodan aikana, maltalaiset ja kyproslaiset kahviloiden omistajat vuosien ja vuosien välillä, länsi-intialaiset maahanmuuttajat s to s, ja uusi aalto eteläaasialaisia ​​siirtolaisia ​​s.


Näitä suhteita leimasi etnisten ryhmien välisten jännitteiden lisääntyminen, vaikka tällaisten ammattiliittojen todellinen vaikutus on edelleen tutkijoiden ja historioitsijoiden keskustelunaihe. Vuonna syntyi kansainvälinen välikohtaus, kun Britannian hallitus otti poikkeuksen "vaikeaan ongelmaan" [], Seretse Khaman ja Ruth Williamsin avioliitosta, jotka hän oli tavannut opiskellessaan lakia Lontoossa. Rotujenvälinen avioliitto herätti raivoa sekä Bamangwaton heimovanhimpien että Etelä-Afrikan apartheid-hallituksen keskuudessa.


Jälkimmäinen vastusti ajatusta rotujenvälisestä parista, joka hallitsisi juuri heidän pohjoisrajansa toisella puolella, ja painosti Khaman poistamista johtajuudestaan. Ison-Britannian työväenpuolueen hallituksella, joka oli silloin raskaasti velkaantunut toisesta maailmansodasta, ei ollut varaa menettää halpoja Etelä-Afrikan kulta- ja uraanivarastoja.


He myös pelkäsivät Etelä-Afrikan ryhtyvän suoriin toimiin Bechuanalandia, Khaman kotimaata vastaan ​​taloudellisten pakotteiden tai sotilaallisen hyökkäyksen kautta. Vaikka tutkimuksessa kerrottiin, että hän oli erinomaisen kelvollinen Bechuanalandin hallintoon, "mutta hänen onnettomaan avioliittoonsa", [] hallitus määräsi raportin tukahduttamaan.


Se pysyisi sellaisena kolmekymmentä vuotta. Se karkoitti Khaman ja hänen vaimonsa Bechuanalandista vuonna Kesti monta vuotta ennen kuin pariskunta sai asua Afrikkaan, ja vielä useita vuosia ennen kuin Khamasta tuli nykyisen Botswanan presidentti. Heidän poikansa Ian Khama toimi maan presidenttinä vuosikymmeniä myöhemmin. Suurimmat erot naimisissa ja avoliitossa olevien välillä olivat aasialaisissa etnisissä ryhmissä.


Etnisten ryhmien välisissä suhteissa olevien ihmisten osuus oli pienempi vuonna verrattuna Wikipediasta, vapaaseen tietosanakirjaan. Tämä artikkeli saattaa edellyttää puhdistusta, jotta se täyttää Wikipedian laatustandardit. Erityinen ongelma on: Asettaa kohtuuttomasti painoarvoa tietylle näkökohdalle eikä aiheelle kokonaisuutena, enimmäkseen ilkivallan aiheuttama. Voit korjata ongelman parantamalla tätä artikkelia tai keskustelemalla ongelmasta keskustelusivulla. Auta parantamaan tätä artikkelia, jos voit. Syyskuu Opi kuinka ja milloin tämä malliviesti poistetaan.


Lisätietoja: Sekalaisten syntymistä estävät lait ja avioliittolait. Pääartikkeli: Rotujenvälinen avioliitto Yhdysvalloissa. Lakia ei ole hyväksytty. Kumottu ennen Kumottu välillä ja Kumottu 12. kesäkuuta Katso myös: Metis people Kanada. Katso myös: kiinalainen perulainen. Katso myös: kiinalainen kuubalainen. Katso myös: Kiinan maahanmuutto Meksikoon. Katso myös: Kiinalaiset Costa Ricassa. Katso myös: Venezuelan kiina. Katso myös: kiinalaiset jamaikalaiset. Katso myös: Kahvilat. Lisätietoja: Rasismi Australiassa. Pääartikkeli: Tankan ihmiset.


Pääartikkelit: Avioliitto Japanissa ja Orjuus Japanissa § Portugalin kauppa japanilaisilla orjilla. Pääartikkeli: Avioliitto Etelä-Koreassa. Pääartikkelit: Bụi đời ja Naiset Vietnamissa § Euroopan sääntö. Katso myös: Orfas del Rei. Katso myös: Yhdistyneen kuningaskunnan väestönlaskenta Haettu 21. syyskuuta Perhesuhteet. doi: Avioliiton purkaminen rotujenvälisten parien kesken. J Avioliittoperhe, tammikuu. March Journal of Black Studies. Sage Publications, Inc. Pew Research Center. Haettu 23. huhtikuuta UW News.


Haettu 30. huhtikuuta Journal for the Scientific Study of Religion. Yhteiskuntatieteiden neljännesvuosilehti. Journal of Social Issues.


Psykologia tänään. Haettu 14. huhtikuuta Journal of Personality and Social Psychology. S2CID Arkistoitu alkuperäisestä PDF-tiedostosta 2. elokuuta PMID Association for Psychological Science. Census Brief" PDF. Yhdysvaltain väestönlaskentatoimisto. Arkistoitu alkuperäisestä PDF-tiedostosta 29. heinäkuuta Haettu 8. toukokuuta Haettu 30. tammikuuta on 6. NBC News 15. huhtikuuta Haettu 9. toukokuuta Haettu 22. lokakuuta Pew Research. Haettu 21. tammikuuta Journal of Marriage and Family.


JSTOR Journal of Leisure Research. Musta menneisyys. Haettu 11. huhtikuuta Haettu 29. tammikuuta Kiinan mustat Amerikassa. Väri Q World. Haettu 15. heinäkuuta kuvia, jotka vahingoittavat: kuvalliset stereotypiat tiedotusvälineissä. ISBN Haettu 2. maaliskuuta Aasian amerikkalaiset lapset: historiallinen käsikirja ja opas.


Greenwood Publishing Group. Etnisten ryhmien välinen avioliitto ja avioero Havaijilla Paneelitutkimus ensimmäisistä avioliitoista. Kessinger Publishing. Catron Avioero: kriisi, haaste tai helpotus? NYU Press. Sekaavioliitto Yhdysvalloissa, osa 5. Psychology Press. Rotujenvälinen avioliitto Havaijilla. Tiedote, numerot 13 – opetusministeriö tiedote, terveys-, koulutus- ja hyvinvointiasia, opetusvirasto. American Journal ofphysical anthropology, osa 3.


The Journal of heredity, Volume American Genetic Association. J hered, Volume New Outlook, Volume Outlook Publishing Company, Inc. Outlook Co. Haettu 22. kesäkuuta Haettu 28. tammikuuta Gonzales Plantation Agriculture and Social Control in Northern Peru, — Boulder, Colorado: University of Texas Press.


Austin, Texas: Texasin yliopisto. Veri, hiki ja mahjong: perhe ja yritys merentakaisessa kiinalaisessa yhteisössä. Cornell University Press. Haettu 22. lokakuuta – Google-kirjojen kautta.


Sosiaalinen elämä Karibialla, Lontoo, Englanti: Hodder Education. Mooren kulttuurivoima, vastarinta ja moniarvoisuus: siirtomaa-Guyana, Ottawa, Ontario? Kulttuurivoima, vastarinta ja moniarvoisuus: siirtomaa-Guyana, - Mcgill-Queenin etnisen historian tutkimukset. Osa 22 McGill-Queenin etnisen historian tutkimuksista kuvitettu toim.


McGill-Queen's Press - MQUP. ISSN Haettu 1. kesäkuuta Guyanan yliopisto. Historian seura. Rotu, valta ja sosiaalinen segmentaatio siirtomaayhteiskunnassa: Guyana orjuuden jälkeen - Kaupunkielämä Kingstonissa, Jamaika, kahden naapuruston kulttuuri ja luokkaideologia.


Osa 4 Karibian tutkimukset kuvitettu toim. Kulttuurinen jatkuvuus tai assimilaatio indoguyanalaisten perhealueella. Wayne State University. Sosiologia kuvitettu toim. Kokuritsu Minzokugaku Hakubutsukan. Chiiki Kenkyu Kikaku Koryu Senta kuvitettu toim. Japan Center for Area Studies, National Museum of Etnology. Coolie Woman: The Odyssey of Indenture. University of Chicago Press.


Keskivaltakunnasta uuteen maailmaan: näkökohtia Kiinan kokemuksesta muuttoliikkeestä Britti-Guayanaan, osa 1. 1. osa Keskivaltakunnasta uuteen maailmaan. Liang-chi Wang; Gungwu Wang, toim. Kiinan diaspora: valikoituja esseitä, osa 2. The Chinese Diaspora -julkaisun 2. osa kuvitettu toim.


Times Academic Press. Guyana ja Belize: Maatutkimukset. Valko-Venäjä ja Moldova: Maatutkimukset. Volume Library of Congress.


Federal Research Division 2 ed. Kongressin kirjaston liittovaltion tutkimusosasto. Etelä-Amerikan ajankohtaiset asiat. Denverin yliopisto, CTIR. Brittiläinen akateeminen kirjallinen englantilainen taide ja humanistiset tieteet. Historiayhdistys, Guyanan yliopisto.


Historian laitos. Guyanan yliopisto, historian laitos. Työvoima, Karibian sokeri: kiinalaiset ja intialaiset siirtolaiset Brittiläisiin Länsi-Intiaan, — Johns Hopkinsin tutkimukset Atlantin historiasta ja kulttuurista kuvitettu ed. Johns Hopkins University Press. Haettu 17. toukokuuta Unity in Diversity, osa 1: Cultural Paradigm and Personal Identity, Volume 1.


Cambridge Scholars Publishing. Rotuideologian alkuperä ja kehitys Trinidadissa. Ryan The Jhandi ja risti: Kulttuurien yhteentörmäys postkreolisessa Trinidad ja Tobagossa. Sir Arthur Lewis Sosiaali- ja taloustutkimusinstituutti, Länsi-Intian yliopisto. Global Mixed Race. Arkistoitu alkuperäisestä historiassa toiminnassa. Länsi-Intian yliopisto St. Augustine, Trinidad ja Tobago Dept. historiasta. Arkistoitu alkuperäisestä PDF-tiedostosta 8. maaliskuuta Haettu 28. kesäkuuta Mike Hoolboom toim.


Käytännön unelmoijat: Keskustelut elokuvataiteilijoiden kanssa kuvitettu toim. Coach House kirjat. Trinidad sweet: ihmiset, heidän kulttuurinsa, heidän saarensa 2 ed. Painatus Karibia. Kulttuurienväliset suhteet, kulttuurinen transformaatio ja identiteetti: Etniset kiinalaiset: Valitut asiakirjat, jotka esiteltiin ISSCO-konferenssissa.


International Society for the Studies of Chinese Overseas, Kaisa Para Sa Kaunlaran 2 toim. Kaisa Para Sa Kaunlaran, Incorporated. Dilip Parameshwar Gaonkar toim. Vaihtoehtoiset nykyaikaisuudet. Vuosituhannen kvartettikirjan 1. osa, Julkisen kulttuurin kuvitettu osa 11. Duke University Press. John Janaki Nair; Mary E. John toim. A Question of Silence: The Sexual Economies of Modern India kuvitettu, uusintapainos.


Zed kirjat. History and African Studies -seminaarisarja, Issues History and African Studies -seminaarisarja, Natalin yliopisto. Natalin yliopiston historian ja Afrikan tutkimuksen seminaari.


Reddock, toim. Naisistutustyöntekijät: kansainväliset kokemukset. Osa 18 Cross-Cultural Perspectives on Women kuvitettu toim. Bloomsbury Academic. Rhoda Reddock; Christine Barrow toim. Karibian sosiologia: johdantolukemat. Ian Randle. Osa 18: Cross-Cultural Perspectives on Women. New Yorkin kaupungin yliopisto. Association of Caribbean Studies kuvitettu toim.


CUNY Association of Caribbean Studies. Naiset, työ ja kamppailu 1900-luvun Trinidad ja Tobagossa, - kuvitettu toim. Taloudellinen ja poliittinen viikkolehti. Feminiinisen kansalaisuuden fiktiot: Seksuaalisuus ja kansakunta nykyaikaisessa Karibian kirjallisuudessa. Palgrave Macmillan. The Elusive El Dorado: Esseys on the Indian Experience in Guyanan kuvitettu toim. University Press of America. Intia Karibialla. David Dabydeen kuvitettu toim. Parin valinta eri kulttuureista.


SAGE-julkaisut. Postkolonialistinen Trinidad: Etnografinen lehti. Studies of the Americas kuvitettu toim. Usko L. Smith toim. Seksi ja kansalainen: Karibian kuulusteleminen. New World Studies kuvitettu toim.


University of Virginia Press. Perhe Karibialla: teemoja ja näkökulmia. Marcus Wiener. Haettu 2. toukokuuta Orising from Bondage: A History of the Indo-Caribean People kuvitettu toim. Väkivalta ja siirtomaajärjestys: poliisi, työntekijät ja protestit Euroopan siirtomaavaltakunnissa, — Imperiumin kriittisiä näkökulmia kuvitettu toim. Cambridge University Press. Kaikki taistelivat kungfusta: Afro-Aasialaiset yhteydet ja kulttuurin puhtauden myytti.


Imperiumin kriittisiä näkökulmia. Beacon Press. AASIAN AMERIKAN KIRJOITTAJIEN TYÖPAJA. Arkistoitu alkuperäisestä 4. toukokuuta The Caravan. Toistuvat saaret. New Yorkin ajat. Alleyne haastattelee Gaiutra Bahaduria 17. marraskuuta Sanasto arkaaisista lääketieteellisistä termeistä, sairauksista ja kuoleman syistä. Aerogrammi. OF NOTE -lehti. Huoltaja. Thompson Eye for the Tropics: Matkailu, valokuvaus ja Karibian maalauksellisen kehystys. Nicholas Thomas. Karibian syöminen: Arawakseista zombeihin.


Kansainvälinen sosiologian kirjasto. Bechu: "sidottu Coolie" Radical Brittiläisessä Guyanassa, - Press UWI -biografiasarjan osa 4, The Press UWI -biografiasarjan osa 4: University of the West Indies. University of the West Indies Press. Lafcadio Hearnin elämä ja kirjaimet mukaan lukien japanilaiset kirjeet, osa 2. Wildside Press LLC. Janet Catherine North Symonds "Mrs. Symonds", toim.


Muistoja onnellisesta elämästä: Marianne Northin omaelämäkerta, osa 1. Macmillan ja yritys. Maclean-julkaisut. Bronkhurst Brittiläisen Guyanan siirtomaa ja sen työssäkäyvä väestö: Sisältää lyhyen kuvauksen siirtokunnasta ja lyhyitä kuvauksia mustista kreoleista, portugalilaisista, itä-intialaisista ja kiinalaisista kulhoista erilaisista artikkeleista, jotka on julkaistu eri aikoina ja järjestetty. Gordon Mowat, John Alexander Cooper, Newton MacTavish. Ontario Publishing Company. Muistoja onnellisesta elämästä: Marianne Northin omaelämäkerta, osa 2 2, uusintapainos.


British Guayanan virallinen lehti, osa Ralph Norbreck's Trust. The Chinese Overseas: Routledge Library of Modern China.


Abingdon: Routledge. Kansainvälinen demokraattisten tutkimusten foorumi. Sosiaalisten naisten naiset olivat paljon enemmän kiinnostuneita siitä, millaisia ​​miehet olivat, miten he toimivat, mitä he sanoivat ja keitä he olivat, kuin pelkkä heidän ihonvärinsä. On totta, että Venäjällä ja Ukrainalla yleensä on ollut hyvin vähän kokemusta muiden rotujen, kuten latinalaisamerikkalaisten ja afroamerikkalaisten, kanssa.


He ovat hieman naiveja ja tietämättömiä rotusuhteista, erityisesti rotujenvälisistä deittailukysymyksistä, joiden kanssa me täällä Yhdysvalloissa olemme kamppailleet vuosia. Olen huomannut vuosien varrella, että suurin osa naisista kohtelee näitä miehiä aivan kuin valkoihoisia miehiä. Itse asiassa afrikkalaisamerikkalainen miehellä Venäjällä tai Ukrainassa voi olla edes pieni etu rotunsa vuoksi, koska monet naiset eivät ole olleet paljoakaan tekemisissä afroamerikkalaisten kanssa ja heidän mielestään on erittäin mielenkiintoista keskustella heidän kanssaan.


Jotkut naiset eivät halua seurustella rotunsa ulkopuolisten miesten kanssa, ja jos he haluavat sen, se on hyvä, se on varmasti heidän etuoikeutensa.


Olen kuitenkin huomannut, että myös nuo naiset ovat kohteliaita eivätkä ole koskaan osoittaneet minkäänlaista epäkunnioitusta ketään kohtaan rodusta riippumatta.


Näemme melkoisen määrän rotujen välisiä deittailuja ja rotujen välisiä avioliittoja Latinalaisen ja Aasian kiertueellamme. Jälleen, kuten Venäjällä ja Ukrainassa, ei todellakaan ole ollut ongelmaa, pariskunnat näyttävät pärjäävän hyvin ja kilpailukysymys ei todellakaan näytä olevan ongelma. Voin sanoa, että minulla on ollut kunnia työskennellä vuosien ajan palveluitamme käyttävien korkeatasoisten miesten ja naisten kanssa.


Sinulla on oltava jonkin verran erilainen tai edistyksellinen ajattelutapa, jotta olet niin halukas löytämään oikean henkilön, jonka kanssa vietät loppuelämäsi rodusta, uskonnosta tai maantieteellisestä sijainnista riippumatta, jotta etsit maailmaa etkä et tyydy vain naapuriin. Se on ollut minulle erittäin palkitseva ura tähän mennessä, ja odotan tulevaisuutta ja autan muita löytämään täydellisen parin.


Etusivu Sinkkumatkat Ulkomaalaisten naisten profiilit Ulkomaalaiset naiset Hakukone Uusimmat ulkomaisten naisten profiilit.

No comments:

Post a Comment