Tuesday, December 21, 2021

Seurustele exäsi kanssa

Seurustele exäsi kanssa



TUKI: Tämä on e-kirja, jonka tallennat tietokoneellesi, puhelimeen tai iPadiin ja luet sen sieltä milloin haluat, seurustella exäsi kanssa. Tee asioita, joita et ole koskaan ennen tehnyt. Miksi erosit? Se antoi minulle paremman näkemyksen siitä, miten edetä, jotta se olisi onnistunut yritys pelastaa toivottavasti se, mitä meillä on. Kun mies on hermostunut naisen ympärillä 15 Seurustele exäsi kanssa merkkejä.





Kuvaus



Teillä on romanttinen yhteishistoria ja se muuttaa koko lähestymisen, treffin pyytämisen ja suhteen solmimisen dynamiikan. Yksi vaikeimmista asioista on selvittää, mikä käyttäytyminen on asianmukaista ja mikä mahdollisesti haitallista.


Tässä on kahdeksan käyttäytymistä, jotka voivat auttaa sinua paitsi tekemään kokemuksesta positiivisen, myös houkuttelemaan exäsi takaisin. Niin paljon loukkaantumista, niin paljon katumusta, niin paljon vihaa ja niin paljon pelkoa voi tehdä sinusta emotionaalisesti tavoittamattoman lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tasoilla.


Tässä tilassa et ole parhaimmillasi etkä ajattele selkeästi ja rationaalisesti. Kuinka paljon aikaa ja vaivaa jokaiselta ihmiseltä kuluu tullakseen jälleen emotionaaliseksi seurustella exäsi kanssa vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon aikaa ja vaivaa kukin tuhlaa huijaamiseen, nettikauluun ja tyhmien minipelien pelaamiseen siinä toivossa, että exäsi kaipaa sinua, seurustella exäsi kanssa.


Ota vastuu osastasi erossa ja opi virheistäsi. Myönnätpä sen tai et, osallistuit suhteen ongelmiin jollain pienellä tai suurella tavalla, joten tunnusta ja hyväksy virheesi sellaisina kuin ne ovat: arvokkaita elämäntunteja, jotka voidaan oppia vain kantapään kautta. Kun syytät exääsi, muita ihmisiä, seurustella exäsi kanssa, Jumala tai maailmankaikkeus, otat etäisyyttä kaikista mahdollisista oppitunneista ja edistymisen kiihtyvyydestä.


Käytä todella aikaa keskittääksesi huomiosi exäsi ainutlaatuisena yksilönä ja käytä jokaista seurustella exäsi kanssa mahdollisuutena luoda emotionaalinen yhteys. Vain olla täysin läsnä ja kuunnella tarkkaavaisesti exäsi ja sitä, mitä heidän elämässään todella tapahtuu – tunteita, tarpeita, seurustella exäsi kanssa, salaisuuksia, toiveita, seurustella exäsi kanssa, pelot, hämmennykset, odotukset – ja sitten empatialla reagoiminen tarjoaa turvaa ja varmuutta, jota tarvitaan emotionaalisen läheisyyden luomiseen.


Tekemällä tämän toinen henkilö tuntee olevansa nähty, kuultu, hyväksytty ja välitetty. Ole rehellinen itsellesi, seurustella exäsi kanssa, mitä olisit voinut tehdä paremmin tai jättää tekemättä ollenkaan? Kuinka voit olla parempi kumppani, jos palaat yhteen? Muista ennen kuin exäsi voi edes ajatella antavansa suhteelle uuden mahdollisuuden, hänen täytyy uskoa ja tuntea, että asiat paranevat, että eron aiheuttaneet ongelmat on ratkaistu.


Jos pystyt osoittamaan heille, että uusi suhde on parempi kuin vanha, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet palata yhteen. Pyydä aina exältäsi selvennystä, jos et ole liian varma siitä, mitä exäsi sanoo; ja olla avoin useille selityksille, näkökulmille ja ratkaisuille.


Katsokaa laatikon ulkopuolelle ja katsokaa, pääsettekö te kaksi yhteisymmärrykseen tärkeistä asioista ja annatte pienten asioiden hoitaa itsensä. Joissakin asioissa joudut antamaan periksi. Muissa asioissa joudut pyytämään exäsi tekemään jotain, joka tuo tilanteeseen rauhallisemman näkökulman sekä uutta seurustella exäsi kanssa. Et voi aloittaa uutta suhdetta entisen kanssa siitä, mihin vanha päättyi.


Suhteen loppu on kirjallinen sen kuolema. Viehätys ja tunteet toisianne kohtaan voivat silti olla samat, mutta suhde, jonka olitte lopettaneet. Ja juuri tuon tuskallisen kokemuksen takia ette ole enää samoja ihmisiä. Itse eron kokemus muuttaa sitä, kuka sinä olet, kuka luulet toisen olevan ja miten näet todellisuuden, seurustella exäsi kanssa. Koska et ole enää sama seurustella exäsi kanssa, katso tätä kokemusta kahtena uutena ihmisenä, jotka aloittavat uuden suhteen.


Joskus vain muutat tapaasi reagoida seurustella exäsi kanssa reagoida, muuttaa tilanteen koko dynamiikkaa. Ole realistinen tilanteestasi ja siitä, mitä voit saavuttaa tietyssä ajassa. Kaiken saattaminen eteenpäin on valtava virhe, joka hidastaa prosessia – ja jopa pysäyttää sen pysyvästi. Se, että haluat exäsi takaisin niin kovasti, EI tarkoita, että he tuntevat sinua kohtaan samalla tavalla.


Exäsi saattaa hyvinkin yllättää sinut – parempi olla iloisesti yllättynyt kuin pettynyt ja tuhoutunut, koska toimit tarpeesta ja epätoivosta. En aio valehdella sinulle, tämä ei tule olemaan helppoa, seurustella exäsi kanssa.


Aiheeseen liittyvä: Kuinka paljon kontakteja on liikaa kontakteja kullekin liitetyylille. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, seurustella exäsi kanssa. Haluan kiittää sinua seurustella exäsi kanssa koota yhteen tärkeitä ja tärkeitä vinkkejä.


Se antoi minulle paremman näkemyksen siitä, miten edetä, jotta se olisi onnistunut yritys pelastaa toivottavasti se, mitä meillä on. Kiitos! Lisää kirjasta Love Doctor Yangki Akiteng 1. saatat pitää myös. Liity keskusteluun 1 Kommentoi. Jätä kommentti Peruuta kommentti.


Hae: Haku, seurustella exäsi kanssa. COACHING KANADA USA EUROOPPA AUSTRALIA AASIA FAQ YHTEYSTIEDOT. virhe: Tämä sisältö on tekijänoikeussuojattua!





ukrainalaiset treffisivustot ukrainaksi



Jos sinulla on kiintymysahdistusta, Ex-treffailu auttaa sinua tuntemaan olosi vähemmän ahdistuneeksi, olemaan avun tarpeessa ja olemaan rauhallisempi epävarmissakin tilanteissa. Pystyt olemaan yhteydessä exäsi käyttäytymättä emotionaalisesti tai murehtimatta negatiivisista tuloksista. Se kaikki voi muuttua. ROAD MAP auttaa sinua asioissa, jotka sinun on tehtävä houkutellaksesi onnistuneesti takaisin exäsi, voit luottaa siihen, että tavoitat exäsi, pyydät treffejä ja siirrät hänet takaisin yhteen.


Murtaudu emotionaalisen etäisyyden, katkeruuden tai negatiivisuuden läpi, rakenna luottamus uudelleen, herätä uudelleen rakkauden tunteita, luo tarpeeksi vauhtia ja hanki exäsi nopeammin takaisin. Luotan, että tiedät eron myyntipuheen ja todellisen asian välillä. Kuinka tärkeää on sinulle palata yhteen exisi kanssa, ja mitä olet valmis tekemään tehdäksesi siitä totta? Kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi ja jatkaaksesi edistymistä, kunnes sinä ja exä olette jälleen yhdessä, on käden ulottuvilla. Sinulla ei ole mitään tekosyytä olla ainakaan yrittämättä.


Ala houkutella exääsi muutaman minuutin sisällä. Jos teet tilauksen debit- tai e-sekillä, on 5–7 päivää odotettava maksun suorittamista PayPalin kautta. Tarkista antamasi tiedot uudelleen. Jos kaikki on oikein ja järjestelmä ei hyväksy luottokorttiasi, luottokorttisi on todennäköisesti liitetty PayPal-tiliisi, mikä tarkoittaa, että voit maksaa vain kirjautumalla sisään PayPal-tilillesi. Yritä poistaa evästeet tai maksa toisella luottokortilla kiertääksesi tämän.


VÄLITÖN KÄYTTÖ: Maksun jälkeen sinut ohjataan välittömästi sivulle, jolla on ostoksesi latauslinkki. Ole rehellinen itsellesi, mitä olisit voinut tehdä paremmin tai jättää tekemättä ollenkaan?


Kuinka voit olla parempi kumppani, jos palaat yhteen? Muista ennen kuin exäsi voi edes ajatella antavansa suhteelle uuden mahdollisuuden, hänen täytyy uskoa ja tuntea, että asiat paranevat, että eron aiheuttaneet ongelmat on ratkaistu. Jos pystyt osoittamaan heille, että uusi suhde on parempi kuin vanha, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet palata yhteen. Pyydä aina exältäsi selvennystä, jos et ole liian varma siitä, mitä exäsi sanoo; ja olla avoin useille selityksille, näkökulmille ja ratkaisuille.


Katsokaa laatikon ulkopuolelle ja katsokaa, pääsettekö te kaksi yhteisymmärrykseen tärkeistä asioista ja annatte pienten asioiden hoitaa itsensä. Joissakin asioissa joudut antamaan periksi. Muissa asioissa joudut pyytämään exääsi tekemään jotain, mikä tuo tilanteeseen rauhallisemman näkökulman ja uusia ideoita. Et voi aloittaa uutta suhdetta entisen kanssa siitä, mihin vanha päättyi. Suhteen loppu on kirjallinen sen kuolema.


Viehätys ja tunteet toisianne kohtaan voivat silti olla samat, mutta suhde, jonka olitte lopettaneet. Ja juuri tuon tuskallisen kokemuksen takia ette ole enää samoja ihmisiä. Itse eron kokemus muuttaa sitä, kuka sinä olet, kuka luulet toisen olevan ja miten näet todellisuuden.


Koska ette ole enää samoja ihmisiä, katso tätä kokemusta kahtena uutena ihmisenä, jotka aloittavat uuden suhteen. Sinä ja kumppanisi saatat kokeilla valmennusta tai terapiaa auttaaksesi sinua korjaamaan huonoja piirteitä, joita jompikumpi teistä on saattanut osoittaa viime parisuhteessa.


Terapia auttaa paljon, koska ammattimainen kolmas osapuoli olisi puolueeton ja antaisi rehellisiä neuvoja siitä, mikä voisi toimia tällä kertaa. Kerron sinulle ilmaiseksi, että vastaus on ei, tämä on ainoa suora vastaus, jonka annan sinulle, koska on yleinen tosiasia, että vanhat tavat kuolevat. Tämä tarkoittaa, että sinun ja exäsi välillä tarvitaan paljon harkittuja ja yhteisiä ponnisteluja, jotta estetään se, mikä hajoitti sinut tekemästä niin uudessa suhteessa. Tämä uusi ponnistus tekee sinusta vahvemman useammalla kuin yhdellä tavalla.


Uskottomuus on arka paikka jokaisessa suhteessa, ja vaikka sitä on vaikea uskoa, se on yleensä suurin syy useimpien parien eroon. Pettäjäkumppanit sanovat aina muuttuneensa kiinni jäämisen jälkeen, mutta se tuskin on koskaan totta, koska pettäminen voi aiheuttaa riippuvuutta.


Pettäminen johtuu joskus tyytymättömyydestä vain yhteen kumppaniin. Kuka petti suhteessa, joka sinulla oli aiemmin? Jos se olit sinä, oletko valmis lopettamaan pettämisen? Jos se oli hän, oletko varma, että hän näkee ylimääräistä vaivaa ollakseen toistamatta tekoa? Neuvojan tai terapeutin käynti voi auttaa huijaamisongelman ratkaisemisessa. Suurin osa työstä on kuitenkin sinun ja kumppanisi käsissä.


Kaikenlainen pahoinpitely on iso juttu, ja jos harkitset paluuta exän luo, joka käytti väärin huumeita tai alkoholia, mikä yleensä johti siihen, että hän ahdisteli sinua, sinun tulee harkita kolme kertaa, että jatkat sitä tietä uudelleen. Lue se uudestaan; jos hänen hyväksikäyttönsä sinua kohtaan oli riippuvainen huumeiden käytöstä, tiedät, että hän tarvitsee kuntoutusta ja paranemista ennen kuin ajattelet palata yhteen. Jos todella rakastat häntä ja haluat viettää elämäsi kokonaisen miehen kanssa, sinun on varmistettava, että hän on fyysisesti ja henkisesti terve, ennen kuin uskot sydämesi uudelleen hänelle.


Kuten rakkaus, seksi sisältää hullua kemiaa, joka voi saada kaksi ihmistä, jotka eivät pidä toisistaan, jättämään eronsa syrjään vain vapauttaakseen seksuaalista jännitystä. Oletko varma, että halusi seurustella exäsi kanssa ei johdu hyvästä seksistä?? Tai halaus ja hyvä fiilis, jonka hän sinulle antaa? Ero tai ero voi olla tuhoisaa, varsinkin jos asiat eivät ole tällä hetkellä hyvin.


Kipu voi olla niin suuri, että olet valmis ottamaan vastaan ​​kaikenlaista lohtua keneltä tahansa, jopa exältä. Kuitenkin, jonkun käyttäminen rebound-kumppanina selviytyäksesi loukkaantumisestasi ei ole paras vastaus. Ennen kuin seurustelet exäsi kanssa, kysy itseltäsi, oletko emotionaalisesti käytettävissä kaikkeen, mitä uuden suhteen aloittaminen vaatii, vaikka se olisi jonkun kanssa, jonka jo tunnet. Jos et ole emotionaalisesti miehen käytettävissä, aina jotain puuttuu ja ei ehkä kestä kauan ennen kuin suhde romahtaa uudelleen.


Kun rakkauselämäsi oli juuri noussut savuksi, on helppo haluta etsiä vanhaa liekkiä lohdutuksen vuoksi. Valitettavasti se ei ole aina hyvä idea seurustella exän kanssa, koska saatat haluta tehdä niin kaikista vääristä syistä.


Kyse ei siis ole vain siitä, onko se hyvä idea, vaan kysymys on myös siitä, miksi haluat palata hänen kanssaan. Harkitse syitäsi ja ole rehellinen. Kyllä se voi, mutta se vaatii vakavaa ponnistelua sinulta ja exiltä, ​​jotta suhde toimisi uudelleen.


Rakkauden täytyy olla edelleen olemassa tai se on helppo sytyttää uudelleen, ja teidän molempien on oltava valmiita saamaan se toimimaan uudelleen. Tiedä myös, mitä teit väärin edellisellä kerralla, jotta voit korjata virheet. Sitten sinulla voi olla tyydyttävä suhde.


Voi tuntua aluksi kiusalliselta seurustella exän kanssa, mutta on mahdollista, että jotkut exät jopa päätyvät naimisiin.

No comments:

Post a Comment