Tuesday, December 21, 2021

Kuinka määrittää pikatreffit

Kuinka määrittää pikatreffit



Miten. Tutkia kuinka pikatreffit määritetään paikkavaihtoehdot. Yksi mahdollisuus on saada naiset pysymään paikoillaan, kun taas herrat liikkuvat ylös- tai alaspäin pöytänumeroissa, mikä voi tehdä tästä sujuvampaa. Älä huoli, jos yhteystietoluettelossasi ei ole tarpeeksi sinkkuja koko tapahtuman täyttämiseen. loppujen lopuksi, jos tekisit, sinun ei todennäköisesti tarvitsisi pikatreffejä. Mikä tahansa liian henkilökohtainen, mukaan lukien heidän osoitteensa Jotain liian kliseistä, erityisesti: "Mitä sinä teet? Toista kunnes kaikki ovat puhuneet kaikkien kanssa!





Lisää upeita juttuja



Kirjailija: Beth Brindle, kuinka pikatreffit määritetään. Jos kaupunkisi deittailuelämä saa sinut ja sinkkuystäväsi kaipaamaan sovittujen avioliittojen päiviä tai jos olet onnellisesti kiintynyt ja valmis viemään parisuhdehaluasi uudelle tasolle, voi olla aika harkita pikatreffin järjestämistä. tapahtuma. Pikatreffailu on ollut olemassa siitä lähtien, kun rabbi Yaacov Deyo ja useat hänen naimattomista oppilaisistaan ​​muuttivat juutalaisten pitkäaikaista perinnettä esitellä nuoria juutalaisia ​​sinkkuja toisilleen ohjatuissa kokoontumisissa.


Pikatreffitapahtumassa osallistujat laitetaan pariksi sarjaan nopeita 5–7 minuutin "treffejä". Vaikka seitsemän minuuttia ei ehkä tunnu riittävän pitkältä sen määrittämiseen, onko uusi tuttavuus mahdollinen, Rabbi Deyo ja muut pikatreffin järjestäjät ovat havainneet, että se antaa osallistujille runsaasti aikaa mitata kiinnostuksen tasoaan tai saada tunteen, että toinen henkilö on ei vain ole oikea istuvuus.


Lisäbonuksena round robin -järjestelyn avulla osallistujat voivat tavata enemmän mahdollisia otteluita yhden illan aikana kuin he muuten näkivät kuukauden tai useamman perinteisen treffin aikana. Pikatreffipalveluita löytyy melkein mistä tahansa suurkaupungista, mutta sinun ei tarvitse odottaa seuraavaa suunniteltua tapaamista alueellasi. Vinkkimme pikatreffitapahtuman järjestämiseen auttavat sinua järjestämään kuinka pikatreffit määritetään osallistujille hauskaa, rentouttavaa ja hedelmällistä kokoontumista säilyttäen samalla mielenterveytesi.


Kuten luvattiin, meillä on seuraavalla sivulla paljon ehdotettuja pikatreffikysymyksiä, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun. U:n mukaan. Census Bureau, 96 miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa. ovat sinkkuja. Se on 43 prosenttia yli vuoden ikäisistä väestöstä Kuten kaikkien ensitreffeillä, myös pikatreffeillä on tarkoitus selvittää, onko sinua vastapäätä istuva henkilö joku, jonka haluaisit tuntea paremmin.


Erona on, että sinulla on vain seitsemän minuuttia aikaa tehdä se kuinka pikatreffit määritetään ja tehdäksesi hyvän vaikutelman treffeilläsi, joten aloita sinulle tärkeimmistä kysymyksistä. Olemme sisällyttäneet tähän muutamia perusasioita, mutta sinun ja tapahtumasi vieraiden kannattaa ehkä jättää väliin kuinka pikatreffit määritetään puhu ja siirry suoraan tärkeisiin asioihin, kuten "Mikä on lempi aamiaismurojasi illalliseksi?


Tietysti oivaltavimmat kysymykset ovat usein niitä, jotka vieraasi keksivät itse, joten rohkaise heitä olemaan luovia ja esittämään kysymyksiä, jotka auttavat heitä pääsemään heille tärkeimmän asian ytimeen. comin artikkeli:. Tilaa uutiskirjeemme! Mobiiliuutiskirjeen banneri sulkeutuu. Mobiiliuutiskirjekeskustelu sulje.


Mobiiliuutiskirjeen chat-pisteet. Mobiiliuutiskirjeen chat-avatar, kuinka pikatreffit määritetään. Mobiiliuutiskirjeen chat-tilaus. Tapahtuman suunnittelu. Pikatreffitapahtuman järjestäminen. Jaa sisältöä Twitterissä Jaa sisältöä Facebookissa Jaa sisältöä LinkedInissä Jaa sisältöä Flipboardissa Jaa sisältöä Redditissä Jaa sisältöä sähköpostitse.


Pikatreffin järjestäminen voi olla hauskaa. Ja kuka tietää, ehkä uudet parisuhdetaitosi voivat synnyttää rakkaussuhteen tai kaksi. Sisältö Vinkkejä pikatreffitapahtuman järjestämiseen Lisää vinkkejä tapahtumasi sujuvaan sujumiseen Ehdotetut pikatreffikysymykset. Vinkkejä pikatreffitapahtuman järjestämiseen Tee lista - Haluat todennäköisesti aloittaa tekemällä luettelon kaikista tuntemistasi sinkkuista. Älä huoli, jos yhteystietoluettelossasi ei ole tarpeeksi sinkkuja koko tapahtuman täyttämiseen. loppujen lopuksi, jos tekisit, sinun ei todennäköisesti tarvitsisi pikatreffejä.


Kysy myös kavereiltasi naimisissa olevia ystäviäsi! ehdottaa yksinäisiä tuttuja tai kuinka pikatreffit määritetään ketä saattaisi kiinnostaa.


Mitä enemmän pystyt tavoittamaan tavallisia sosiaalisia piirejäsi, sitä parempi, koska ideana on antaa pikatreffeille mahdollisuus saada yhteys jonkun uuden kanssa.


Ammu noin 20 vieraalle tasaisesti miesten ja naisten välillä. Liian suuri ryhmä tekee pitkän, hallitsemattoman illan; liian pieni ja olet edessä hankalassa kokoontumisessa, jossa on vähemmän mahdollisuuksia yhteensopiviin pariliitoksiin. Jos omat yhteydet jäävät kesken, kokeile lähettää esitteen kirkossasi, työpaikallasi tai kuntosalillasi tai luoda Facebook-tapahtuma ja pyytää ystäviäsi levittämään kuinka pikatreffit määritetään sana.


Valitse paikka – Pikatreffitapahtumasi sivusto auttaa asettamaan sävyn, joten muista valita viisaasti. Harkitse melutekijää ja tunnelmaa ja vältä kaikkia paikkoja, jotka ovat liian äänekkäitä, liian kirkkaita, liian pimeitä tai todennäköisesti autio tai liian täynnä. Yritä samalla sovittaa tapahtumapaikkasi aiottuun yleisöön. Tyylikäs martinibaari voi miellyttää vakiintuneita tai jotain ammattilaisia, mutta tunnelma ja hinta! voisi olla käänne äskettäin yliopistosta valmistuneille.


Tapahtuman järjestäminen kotona voi auttaa pitämään kustannukset kurissa, kuinka pikatreffit määritetään, mutta jos osallistut treffeille tai jos et tunne kaikkia vieraita, on turvallisempaa tavata kaikki julkisessa, neutraalissa ympäristössä. Älä unohda perusasioita – Pikatreffitapahtuman suunnittelu on monella tapaa samanlaista kuin cocktailjuhlien suunnittelu.


Jos aiot tarjoilla ruokaa, pyydä ravintolaa tai pitopalvelua valmistamaan yksinkertaisia ​​alkupaloja, jotka on helppo syödä pieninä suupaloina.


Ei mitään liian sotkuista tai hankalaa, eikä mitään valkosipulin kanssa! Pidä cocktailit kevyinä ja hienostuneina ja harkitse baarivalinnan rajoittamista olueen ja viiniin. tämä ei ole laukausten aika. Suunnittele riittävästi noin kahdesta kolmeen juomaa henkilöä kohden – tarpeeksi rauhoittamaan hermoja tai leikkaamaan sosiaalisen ahdistuksen, kuinka pikatreffit määritetään, mutta ei tarpeeksi johtamaan seuraavan päivän katumukseen!


Lähetä kutsut - Yritä tehdä se vähintään kolme viikkoa ennen tapahtumaa ja pyydä osallistujia vastaamaan, jotta saat henkilömäärän. On hyvä veloittaa kohtuullinen pääsymaksu kulujen kattamiseksi, kuinka pikatreffit määritetään, ja monet online-kutsusivustot antavat sinun periä maksun, kun vieraat vastaavat; Varmista vain, että kutsussa on selkeä osallistumiskustannukset ja se, sisältyykö ruoka ja juomat hintaan, kuinka pikatreffit määritetään.


Lisää vinkkejä tapahtumasi sujuvaan sujumiseen Anna heille jotain puhuttavaa – Keksi ennen tapahtumaa muutama keskusteluaihe ja kysymys, jotta keskustelu sujuu. Katso ehdotetut kysymyksemme seuraavalta sivulta! Voit jakaa lyhyen luettelon kysymyksistä jokaiselle vieraalle tai jättää muutaman keskustelun aloittajan arkistokortteihin jokaiseen pöytään.


Vaikka et halua osallistujien tuntevan ikään kuin he lukevat käsikirjoitusta, seurustelijoiden voi olla hyödyllistä laatia luettelo, johon he voivat viitata, jos heidän hermonsa jättävät heidät kielen kiinni. Sweat the Details – Luo tiloja, jotka sopivat kahdenkeskisille keskusteluille.


Pienet baaripöydät tai muut kahden hengen istuimet ovat ihanteellisia. Ajattele logistiikkaa, jolla nopeustreffit siirretään keskustelusta toiseen. Yksi mahdollisuus on saada kuinka pikatreffit määritetään Pysy paikallasi, kun herrat liikkuvat ylös- tai alaspäin pöytänumeroissa, saattaa tämä sujua sujuvammin. Anna osallistujille nimilaput vain etunimi tai etunimi ja sukunimi sekä leikepöydät, kynät ja kommenttikortit, jotta treffit voivat seurata tapaamiaan ihmisiä.


Kommenttikorttien tulee antaa osallistujille tilaa listata jokaisen uuden tuttavan nimi sekä vastaus kysymykseen "Haluatko nähdä tämän henkilön uudelleen? Jos ja vain jos! on molemminpuolinen kiinnostus, voit sitten jakaa yhteystiedot kiinnostuneiden osapuolten kanssa.


Luo perussäännöt -- Be kuinka pikatreffit määritetään osallistujat tietävät kuinka kauan kukin keskustelu kestää, mitä tehdä, kun kello soi ja mitä tapahtuu pikatreffin lopussa. Jos kysymyksiä tai aiheita ei ole rajoitettu, kerro se.


Alkuperäisessä Rabbi Deyon käynnistämässä pikatreffiohjelmassa osallistujia kehotetaan pysymään poissa kaikista muunnelmista "Mitä sinä teet? Pidemmät istunnot hidastavat tapahtuman kulkua ja lisäävät kiusallisen hiljaisuuden todennäköisyyttä seurustelijoiden välillä.


Pidä minuutin tauko pikatreffin puolivälissä ja varaa vähän aikaa alussa kuinka pikatreffit määritetään tapahtuman päätteeksi vieraat voivat seurustella.


Ennen kaikkea pidä hauskaa! Sinkkuja keskuudessamme. Ehdotetut pikatreffikysymykset Kuten kaikilla ensitreffeillä, myös pikatreffien tarkoituksena on määrittää, onko sinua vastapäätä istuva henkilö joku, jonka haluaisit tuntea paremmin. Onko teillä lemmikkejä? Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?


Oletko sisä- vai ulkoihminen? Tai kaupunki- tai maalainen? Millainen olisi unelmiesi loma? Mikä on suosikkimatkakohteesi? Mikä olisi unelmatyösi? Mitä teit viime viikonloppuna? Oletko yökyöpeli vai aikaisin nouseva? Mikä oli viimeisin lukemasi kirja? Mikä on suosikkisivustosi, johon vietät aikaasi? Jos he tekisivät elokuvan elämästäsi, olisiko se draama vai komedia?


Kuka oli suosikki supersankarisi, kun olit pieni? Kuka on suosikkikoomikkosi? Mikä on suosikkisi guilty-leasure -ruokasi tai -musiikkisi, -elokuvasi tai -televisio-ohjelmasi?


Mikä on täydellinen keskiyön välipala? Star Wars tai Star Trek? Sudoku tai Sanat ystävien kanssa? Merirosvot tai ninjat ja miksi? Pitäisikö browniet tehdä pähkinöillä vai ilman? Mikä tahansa liian henkilökohtainen, mukaan lukien heidän osoitteensa Jotain liian kliseistä, erityisesti: "Mitä sinä teet? Kysymyksiä palkasta tai taloudellisesta taustasta Kysymyksiä aiemmista suhteista. Speed ​​Dating UKK Kuinka pikatreffit toimivat?


Mitä on pikatreffit? Onko pikatreffit hyvä idea? Mitkä ovat hyviä pikatreffikysymyksiä? Aloita joistakin perusasioista: Mitkä ovat harrastuksesi ja kiinnostuksen kohteesi? Onko sinulla lemmikkejä tai sisaruksia?





turkkisivustot rakastavat frika-treffit



Saatat saada alennuksen, koska suuri määrä ihmisiä todennäköisesti kuluttaa rahaa tapahtumassasi. Mainosta tapahtumaa. Mieti, mistä voit löytää ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita löytämään rakkautta.


Laita ilmoitus paikalliseen sanomalehteen sekä Tapahtumat-osioon että Yksinäiset Sydämet -sivulle. Kerro radioasemille tapahtumasta, jotta he voivat julkistaa sen lähetyksessä, ja luo sosiaalisiin verkostoihin sivuja, joille voit myös kutsua ihmisiä. Anna henkilölle tilaa kirjoittaa lyhyitä muistiinpanoja tapaamistaan ​​ihmisistä ja paikka rasti tai rasti osoittaaksesi, ovatko he kiinnostuneita. Aseta tapahtumapaikka. Yleensä pikatreffitapahtumissa on rivi pöytiä, joiden molemmilla puolilla on tuoli.


Tarvitset myös kellon tai pillin, joka kuuluu, kun minuutti on kulunut. Aseta sisäänkäynnin viereen pöytä etiketeillä ja korteilla. Tervehdi jokaista henkilöä ovella ja kysy heidän nimeään. Kirjoita tämä sekä tarraan, jota he voivat käyttää, että kortteihin. Anna jokaiselle henkilölle kortti ja kynä ja anna heidän rentoutua tapahtuman alkamiseen asti. Pyydä henkilöä kirjoittamaan muistiin sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa, jotta voit välittää ottelut.


Kysy myös kavereiltasi naimisissa olevia ystäviäsi! ehdottaa yksittäisiä tuttuja tai työtovereita, jotka saattavat olla kiinnostuneita. Mitä enemmän pystyt tavoittamaan tavallisia sosiaalisia piirejäsi, sitä parempi, koska ideana on antaa pikatreffeille mahdollisuus saada yhteys jonkun uuden kanssa. Ammu noin 20 vieraalle tasaisesti miesten ja naisten välillä. Liian suuri ryhmä tekee pitkän, hallitsemattoman illan; liian pieni ja olet edessä hankalassa kokoontumisessa, jossa on vähemmän mahdollisuuksia yhteensopiviin pariliitoksiin.


Jos omat yhteydet jäävät kesken, kokeile lähettää esitteen kirkossasi, työpaikallasi tai kuntosalillasi tai luoda Facebook-tapahtuma ja pyytää ystäviäsi levittämään sanaa. Valitse paikka – Pikatreffitapahtumasi sivusto auttaa asettamaan sävyn, joten muista valita viisaasti. Harkitse melutekijää ja tunnelmaa ja vältä kaikkia paikkoja, jotka ovat liian äänekkäitä, liian kirkkaita, liian pimeitä tai todennäköisesti autio tai liian täynnä.


Yritä samalla sovittaa tapahtumapaikkasi aiottuun yleisöön. Tyylikäs martinibaari voi miellyttää vakiintuneita tai jotain ammattilaisia, mutta tunnelma ja hinta! voisi olla käänne äskettäin yliopistosta valmistuneille. Tapahtuman järjestäminen kotona voi auttaa pitämään kustannukset kurissa, mutta jos osallistut treffeille tai et tunne kaikkia vieraita, on turvallisempaa tavata kaikki julkisessa, neutraalissa ympäristössä.


Älä unohda perusasioita – Pikatreffitapahtuman suunnittelu on monella tapaa samanlaista kuin cocktailjuhlien suunnittelu. Jos aiot tarjoilla ruokaa, pyydä ravintolaa tai pitopalvelua valmistamaan yksinkertaisia ​​alkupaloja, jotka on helppo syödä pieninä suupaloina.


Ei mitään liian sotkuista tai hankalaa, eikä mitään valkosipulin kanssa! Pidä cocktailit kevyinä ja hienostuneina ja harkitse baarivalinnan rajoittamista olueen ja viiniin. tämä ei ole laukausten aika. Suunnittele antamasi riittävästi noin kahdesta kolmeen juomaa henkilöä kohden – tarpeeksi rauhoittamaan hermoja tai vähentämään sosiaalista ahdistusta, mutta ei tarpeeksi johtamaan seuraavan päivän katumukseen! Lähetä kutsut - Yritä tehdä se vähintään kolme viikkoa ennen tapahtumaa ja pyydä osallistujia vastaamaan, jotta saat henkilömäärän.


On hienoa periä kohtuullinen sisäänpääsymaksu kulujesi kattamiseksi, ja monet online-kutsusivustot antavat sinun periä maksun, kun vieraat vastaavat; Varmista vain, että kutsussa on selkeä osallistumiskustannukset ja se, sisältyykö ruoka ja juomat hintaan.


Lisää vinkkejä tapahtumasi sujuvaan sujumiseen Anna heille jotain puhuttavaa – Keksi ennen tapahtumaa muutama keskusteluaihe ja kysymys, jotta keskustelu sujuu. Katso ehdotetut kysymyksemme seuraavalta sivulta! Voit jakaa lyhyen luettelon kysymyksistä jokaiselle vieraalle tai jättää muutaman keskustelun aloittajan arkistokortteihin jokaiseen pöytään.


Vaikka et halua osallistujien tuntevan ikään kuin he lukevat käsikirjoitusta, seurustelijoiden voi olla hyödyllistä laatia luettelo, johon he voivat viitata, jos heidän hermonsa jättävät heidät kielen kiinni. Sweat the Details – Luo tiloja, jotka sopivat kahdenkeskisille keskusteluille. Pienet baaripöydät tai muut kahden hengen istuimet ovat ihanteellisia. Ajattele logistiikkaa, jolla nopeustreffit siirretään keskustelusta toiseen.


Yksi mahdollisuus on saada naiset pysymään paikoillaan, kun taas herrat liikkuvat ylös- tai alaspäin pöytänumeroissa, mikä voi tehdä tästä sujuvampaa. Anna osallistujille nimilaput vain etunimi tai etunimi ja sukunimi sekä leikepöydät, kynät ja kommenttikortit, jotta treffit voivat seurata tapaamiaan ihmisiä. Kommenttikorttien tulee antaa osallistujille tilaa listata jokaisen uuden tuttavan nimi sekä vastaus kysymykseen "Haluatko nähdä tämän henkilön uudelleen?


Jos ja vain jos! on molemminpuolinen kiinnostus, voit sitten jakaa yhteystiedot kiinnostuneiden osapuolten kanssa. Määritä perussäännöt – varmista, että osallistujat tietävät, kuinka pitkä keskustelu kestää, mitä tehdä, kun kello soi ja mitä tapahtuu pikatreffin lopussa.


Jos kysymyksiä tai aiheita ei ole rajoitettu, kerro se. Alkuperäisessä Rabbi Deyon käynnistämässä pikatreffiohjelmassa osallistujia kehotetaan pysymään poissa kaikista muunnelmista "Mitä sinä teet? Pidemmät istunnot hidastavat tapahtuman kulkua ja lisäävät kiusallisen hiljaisuuden todennäköisyyttä seurustelijoiden välillä.


Pidä minuutin tauko pikatreffin puolivälissä ja anna vieraille hetki aikaa seurustella tapahtuman alussa ja lopussa.


Ennen kaikkea pidä hauskaa! Sinkkuja keskuudessamme. Ehdotetut pikatreffikysymykset Kuten kaikilla ensitreffeillä, myös pikatreffien tarkoituksena on määrittää, onko sinua vastapäätä istuva henkilö joku, jonka haluaisit tuntea paremmin. Onko teillä lemmikkejä? Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?


Oletko sisä- vai ulkoihminen? Tai kaupunki- tai maalainen? Millainen olisi unelmiesi loma? Mikä on suosikkimatkakohteesi?


Mikä olisi unelmatyösi? Mitä teit viime viikonloppuna? Oletko yökyöpeli vai aikaisin nouseva? Mikä oli viimeisin lukemasi kirja? Mikä on suosikkisivustosi, johon vietät aikaasi?


Jos he tekisivät elokuvan elämästäsi, olisiko se draama vai komedia? Kuka oli suosikki supersankarisi, kun olit pieni? Kuka on suosikkikoomikkosi? Mikä on suosikkisi guilty-leasure -ruokasi tai -musiikkisi, -elokuvasi tai -televisio-ohjelmasi? Mikä on täydellinen keskiyön välipala? Star Wars tai Star Trek? Sudoku tai Sanat ystävien kanssa? Merirosvot tai ninjat ja miksi? Pitäisikö browniet tehdä pähkinöillä vai ilman?


Mikä tahansa liian henkilökohtainen, mukaan lukien heidän osoitteensa Jotain liian kliseistä, erityisesti: "Mitä sinä teet?

No comments:

Post a Comment